децембар 2020.

САВ НОВАЦ ЈЕ ПРИКУПЉЕН ЗА МИЊИНО ЛЕЧЕЊЕ!

СРБИЈО РАДУЈ СЕ И БУДИ ПОНОСНА!Дошао је и тај дан, скупили смо паре за лечење мале Миње! Хвала сваком грађанину Александровца који је уплатио новац, донирао неки свој производ за базар, послао поруку….Удружење „Бадњак“ је дао и свој скромни допринос уплативши готово 320.000 динара кроз разне акције у сарадњи са великим бројем људи!

САВ НОВАЦ ЈЕ ПРИКУПЉЕН ЗА МИЊИНО ЛЕЧЕЊЕ! Read More »

Дрес Видића продат за 175000 динара!!!!

На аукцији коју је покренуло Удружење Бадњак дрес Немање Видића је излицитиран за невероватних 175.000 динара.Сав приход иде за лечење Миње Матић (@zaminjinusansu)Хвала @vuk___vukovic !

Дрес Видића продат за 175000 динара!!!! Read More »

Помоћ за самохране родитеље и породице са 3 и више деце

Удружење грађана „Бадњак“ је донирало гардеробу и два џака кромпира самохраној мајци са двоје деце. Породица је желела да остане анонимна.Хвала нашем пољопривреднику Микици Пршићу на донацији. Ако познајете још неког самохраног родитеља или породицу са 3 и више деце јавите нам поруком на страници или број 0638243635

Помоћ за самохране родитеље и породице са 3 и више деце Read More »

Одржан хуманитарни базар за Анику

На хуманитарном базару за Анику(@za_aniku) који је одржан на Копаонику 29.11.2020. прикупљено 17.450 динара.Хвала на сарадњи @ussrfpn и @_samojako Као и нашим донаторима:Винарија „Рашковић“, Винарија „Смиљковић“, Винарија „Минић“, Пекара „Мусић“, Постељина „Југотекс“, Играчке за децу „Паја Патак“ и Привесци „Зелени Кутак“.

Одржан хуманитарни базар за Анику Read More »